top of page

Minska dina energikostnader med solpaneler 

Åmyne kommer från år 2023 tillhandahålla helhetslösningar för solanläggningar för privatpersoner. Vi är ett lokalförankrat bolag som tar uppdrag i hela Sörmland.

Vår vision är att alla lämpliga hustak i Sörmland ska ha solpaneler, därför jobbar vi snabbt och effektivt med inkomna ordrar. Vi har ett arbetslag av erfarna och behöriga installatörer.

Installing Solar Panel

Kostnadseffektivt

Nätansluten solpanellösning som är bra för plånboken både kort- och långsiktigt. 
Tjäna pengar på din överskottsel och säkra dina elkostnader inför nästa vinter.

Snabbt & Enkelt

Vi garanterar snabb  installation och driftsättning av anläggningen. Säg hejdå till långa väntetider och komplicerade processer. Vi bokar nu in ordrar från april. 

Tryggt 

När du installerar dina solpaneler via oss kan du alltid känna dig trygg. Varje kund har en egen kontaktperson och vi ger alltid lång garanti på solanläggningen. 

Dela upp betalningen

I de tuffa tider som råder, erbjuder vi en kombination av direktbetalning och hyresavtal för att installera din solanläggning. Ett perfekt sätt för att spara pengar direkt. 

Solar Panels Technicians

Intresseanmälan

Skicka in dina uppgifter i formuläret nedan, om du vill bli kontaktad för en kostnadsfri konsultation om vilka förutsättningar som finns på din fastighet för installation av solpaneler. Vi svarar snabbt!

bottom of page