top of page

Inflyttning

Triveselregler

Här kan du ladda ner Åmynes trivselregler (    ). För att det ska vara så trevligt som möjligt att vara hyresgäst hos oss, måste alla boende följa de gemensamma trivselreglerna. Det är varje hyresgästs skyldighet att följa dessa regler, tillsammans med bestämmelserna i hyreskontraktet. Läs gärna igenom dokumentet innan du flyttar in. 

Tillträde

Tillträde till din nya bostad sker efter klockan 13.00 på inflyttningsdagen, om annan tid inte annat avtalats. Vid tillträde kvitteras nycklar för lägenheten. 

Hemförsäkring

Det är obligatoriskt för hyresgäster hos Åmyne att ha en giltig hemförsäkring. Detta krav finns främst på grund av omtanke om hyresgästerna. Vid en brand- eller vattenskada riskerar nämligen ersättningsskyldigheten bli mycket hög om hyresgästen kan anses ha varit försumlig.  En hemförsäkring innebär att du kan få ersättning vid till exempel vattenläckor, skador, stöld eller brand i lägenheten.

TV & Bredband

De flesta av Åmynes hyresfastigheter har fiber indraget med basutbud av tv-kanaler. Det är upp till varje hyresgäst att teckna eget tv/bredbandavtal. 

Elavtal

Innan du flyttar in i din lägenhet bör du teckna ett elabonnemang. I majoriteten av alla fastigheter hos Åmyne har varje hyresgäst sitt eget elavtal. 

Flyttanmälan & Adressändring

bottom of page